October 25, 2021

BE: 50 ekipe në terren, po monitorojmë zgjedhjet në Shqipëri

Shpërndaje lajmin

Ambasadori i BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca, shprehet se 50 ekipe të vendeve të BE-së dhe Zvicrës ndodhen në terren sot për të monitoruar zgjedhjet në Shqipëri.

“Dita e zgjedhjeve shqiptare! Qytetarët shqiptarë po votojnë sot për Parlamentin e ri. Delegacioni, shtetet anëtare të BE-së dhe Zvicra, ambasadat kanë vendosur 50 ekipe në terren për të ndjekur procesin e votimit dhe numërimit nga afër.

BE është në krah të të gjithë shqiptarëve”, thotë Soreca./Abcews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *