BE-ja duhet t’i japë fund dyzimit të Serbisë midis Lindjes dhe Perëndimit

Shpërndaje lajmin

Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka arritur me sukses të ruajë një ekuilibër diplomatik të marrëdhënieve midis Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian, Rusisë dhe Kinës. Kjo qasje ka qenë efektive për Serbinë, duke sjellë mekanizma politik, investime ekonomike dhe aftësi ushtarake. Megjithatë, pushtimi rus i Ukrainës ka ndryshuar në mënyrë dramatike peizazhin gjeopolitik dhe arkitekturën e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *