Bëhen publike çmimet e biletave në Eurovizion

Shpërndaje lajmin

Spektakli evropian i këngēs që mbahet më 13 maj në ‘Liverpool Arena’ tashmë ka zbardhur edhe çmimet e biletave. Pjesëmarrësit do të pagajnë nga 35 euro deri në 450 euro për të ndjekur një nga netët e spektaklit më të rëndësishëm muzikor të vendeve të Europës.
Organizatorët kanë përcaktuar se një person nuk mund të blejë më shumë se 6 bileta për shfaqje.
Çmimi prej 450 eurosh për biletë është për natën e parë dhe rezervohet për vendet e para të spektatorëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *