Berlin: Bileta e udhëtimit nga java tjetër do të jetë me çmim 29 €

0
Shpërndaje lajmin

Bileta e udhëtimit në qytetin e Berlinit me çmim të reduktuar për të dalë në transportin publik do të dalë në shitje këtë javë, përcjell albinfo.ch.
Bileta do të jetë e disponueshme për zonën e tarifave A dhe B në Berlin në transportin publik si autobusët, tramvajet dhe U-Bahn si një abonim vjetor nga muaji 1 korrik.
Të martën, Senati i Berlinit konfirmoi kthimin e biletës mujore prej 29 € të BVG-së, pikërisht në kohë për sezonin e verës. Ashtu si paraardhësi i tij, abonimi do të lejojë udhëtimin në zonat A dhe B të Berlinit, që do të thotë se do t’ju duhet një biletë shtesë për të udhëtuar në zonën C (që përfshin aeroportin BER).
Shitjet e avancuara për biletën prej 29 € ishin menduar të fillonin në Pashkë, por zëvendëskryetarja qeverisëse e Berlinit Franziska Giffey tani ka njoftuar se tani do të jenë në shitje nga 23 prilli. A keni tashmë biletën Deutschland prej 49 € ose një lloj tjetër leje? Ju do të jeni në gjendje të ndërroni në ekuivalentin prej 29 € në atë ditë gjithashtu.
Sipas informacionit të ndarë nga BVG, bileta prej 29 € duhet të porositet si një abonim që zgjat të paktën 12 muaj. Ai do të rinovohet automatikisht, por mund të anulohet çdo muaj. Disa gjëra më të rëndësishme për t’u ditur: bileta prej 29 € nuk do të jetë e disponueshme si biletë kompanie, nuk do të ketë zbritje në të për pensionistët ose studentët dhe nuk do të jetë e transferueshme.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *