Shpërndaje lajmin

Organizatat EuroNatur dhe BUND me qendër në Gjermani, në një deklaratë të përbashkët për shtyp të mërkurën, kërkuan tërheqjen e Aeroportit të Mynihut (MAI) nga projekti për ndërtimin e Aeroportit të Vlorës, për shkak të dëmit që parashikohet të sjellë në mjedis. Ndërtimi po bëhet afër lagunës së Nartës, një zonë e mbrojtur me rëndësi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *