Bitcoin rritet me 2.3%, në 23,199 dollarë

0
Shpërndaje lajmin

Bitcoin u rrit 2.3% në 23,199 dollarë në orën 10:07 GMT të shtunën, duke shtuar 521 dollarë në mbylljen e mëparshme.
Bitcoin, kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, është rritur me 40.6% nga niveli më i ulët i vitit prej 16,496 dollarësh më 1 janar.
Ether, monedha e lidhur me rrjetin e blockchain ethereum, u rrit 0,58% në 1,668,1 dollarë të shtunën, duke shtuar 9,7 dollarë në mbylljen e mëparshme./Reuters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *