Bledar Bejko jep shpjegime për pasurinë dhe profesionalizmin

Shpërndaje lajmin

Prokurori Bledar Bejko i Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës u përball të hënën më 28 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime më së shumti për gjetjet në kriterin e pasurisë dhe të profesionalizmit. Procesi i vetingut për Bejkon po kryhet nga trupa e KPK e kryesuar nga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.