Shpërndaje lajmin

Gjyqtarja e Tiranës, Blerina Muço u përball të hënën më 30 tetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore që zgjati për katër orë, ajo dha shpjegime dhe kundërshtoi bilancin negativ në vlerë të madhe të konstatuar nga analiza financiare paraprake, si dhe për gjetjet në kriterin profesional. Ndërkohë, Muço mori […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *