Boll mo ..! Shqiptari nga Kosova humb durimin, shikojeni çka bën ai për t’iu afruar kufirit Serbi-Kroaci..

Shpërndaje lajmin

Mjaft me..! Shqiptari nga Kosova humb durimin, shikojeni çka bën ai për t’iu afruar kufirit Serbi-Kroaci..
Pas përfundimit të festave të fundvitit, shumë mërgimtarë kanë marr rrugën e kthimit për në vendet nga kanë ardhur.
Pritjet në kufi janë stërzgjatur e në kufirin Serbi- Kroaci deri në 10 orë.
Një kosovar ka humbur d urimin dhe ka dal me veturë anash sh iritit duke tejkaluar kolonën e sh kaktuar drejt kufirit Serbi-Kroaci.
VlDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published.