January 22, 2022

Borell: Kosova dhe Serbia duhet të mbyllin kapitullin e së kaluarës

Shpërndaje lajmin

Shefi i Politikës së Jashtme dhe Sigurisë së Bashkimit Europian, Josef Borrell është shprehur se Kosova dhe Serbia duhet të arrijnë një dakordësi mes tyre dhe të mbyllim kapitullin e të kaluarës.

“Kosova dhe Serbia duhet që përfundimisht të mbyllin kapitullin e së kaluarës së dhimbshme përmes një marrëveshje gjithëpërfshirëse.E ardhmja është më e rëndësishme se e kaluara. E kaluara është e rëndësishme, por ne duhet të shikojmë përpara”, ka thënë Borell.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *