Shpërndaje lajmin

Bankierët druhen se Bosnja dhe Hercegovina rrezikon të kthehet në “listën gri” të vendeve që dështojnë të bëjnë ndryshime ligjore për të trajtuar pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit, gjë e cila do të dëmtonte transaksionet me vendet të Bashkimit Europian. Një delegacion nga MONEYVAL, një organ kundër pastrimit të parave i Këshillit të […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *