Brataj: Kishte personalitete që nuk pranuan të vaksinohen

Share

Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj zbulon se ka pasur personalitete që kanë refuzuar të injektohen me vaksinën anti-COVID.

I ftuar në emisionin “Open”, Brataj tha se shumë prej tyre e kishin telefonuar për ta pyetur nëse duhet të injektoheshin.

“Po të ishte se do zgjidheshin VIP-at, s’do zgjidheshin vetëm në Tiranë, janë kontaktuar të gjithë 80-vjeçaret dhe jo të gjithë kanë pranuar.

Janë kontaktuar shumë mbi 80 vjeç se janë në dyshim. Unë nënën time që është 86 vjeç do ta çoj në Vlorë ta vaksinoj.

Çdo qytet pra kontakton të vetët, që të dalë një numër dhe të përcaktohet sa vaksina duhet. Se 80-vjeçarët kanë dhe sëmundje bashkëshoqëruese” – tha Brataj.

 


Share

Komente