‘Brenda shkeljes jam treguar i kujdesshëm’: Gjergji Tako jep shpjegime në veting

Shpërndaje lajmin

Prokurori i Prokurorisë së Tiranës, Gjergji Tako u përball të mërkurën më 27 prill me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore që zgjati afro tre orë e gjysmë u pyet dhe dha shpjegime për gjetjet në kriterin e pasurisë dhe profesionalizmit. Ndërkohë, ai u vlerësua pozitivisht për pastërtinë e figurës. Procesi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *