April 15, 2021

Britani të Madhe: Gjysma e të rriturve kanë marrë dozën e parë të vaksinës

Shpërndaje lajmin

Gjysma e të rriturve në Britani të Madhe kanë pranuar të paktën një dozë të vaksinës COVID-19, duke u bërë kështu vendi i parë i fuqishëm në botë që arrin këtë moment historik.

Ministri i Shëndetësisë, Matt Hnacock ka bërë të ditur përmes twitterit se vaksinimi i gjysmës së të rriturve është arritur pasi vetëm të premten janë dhënë mbi 660 mijë doza.

Izraeli është shteti lider sa i përket vaksinimit, pasuar nga Emiratet e Bashkuara Arabe, Kili dhe më pas Mbretëria e Bashkuar./ BBC


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *