Britania dhe Shqipëria bien dakord për një task-forcë ndaj krimit të organizuar dhe emigracionit të paligjshëm

Shpërndaje lajmin

Pas një telefonate mes kryeministrit Edi Rama dhe homologut britanik Rishi Sunak, qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Mbretërisë së Bashkuar, dolën me një deklaratë të përbashkët për të adresuar emigracionin e paligjshëm, përmes ngritjes së një grupi pune dhe zbatimit më rigoroz të marrëveshjeve të ripranimit të nënshkruara deri më tani. Në deklaratë vihet […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *