January 22, 2022

Britania e Madhe ka aprovuar vaksinën “Johnson & Johnson”

Shpërndaje lajmin

Rregullatori britanik i barnave ka miratuar përdorimin e një doze të vetme të vaksinës së koronavirusit.

Kjo vaksinë është prodhuar nga “Johnson & Johnson” dhe do të jetë në dispozicion gjatë këtij viti.

Vaksina, e cila është 85 për qind efektive në parandalimin e simptomave të rënda të coronavirusit, ka përmbushur standardet e pritshme të sigurisë dhe Mbretëria e Bashkuar ka urdhëruar tashmë 20 milionë doza./skynews


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *