Shpërndaje lajmin

Një fans britanik i piercing theu rekordin e tij botëror Guinness kur numri i shpimit në fytyrën e tij shkoi në 17. James Goss fillimisht theu rekordin për shumicën e shpimeve në vitin 2020, kur kishte 14, dhe theu rekordin e tij në 2022 me 15.
Atijj iu dha rekordi për herë të tretë, kur ai shtoi dy shpime të tjera mishi në total.
“Për mua, duke u shprehur, pavarësisht se çfarë mendojnë të tjerët, më ka bërë të ndihem shumë më i plotësuar, nuk dua ta ndryshoj veten për t’u përshtatur me njerëzit e tjerë, është më mirë të jem vetëm vetvetja dhe të shpenzoj energjinë time për të gjetur vendin ku përshtatem gjithsesi”, tha Goss për Guinness World Records.
 “Ndihet shumë mirë të jesh një mbajtës rekord, është padyshim një pikë diskutimi, e kam vendosur edhe në CV-në time”, shtoi më tej ai. “Gjëja më e mirë ishte që mamaja ime tha se ishte vërtet krenare për mua pasi u verifikova herën e parë, kështu që u ndjeva shumë mirë”./
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *