Agjencia Kombetare e Mjedisit

Auto Added by WPeMatico

Të paplota dhe të pabesueshme: Shqipëria dështon në matjen e cilësisë së ajrit

Ajri i ndotur është një vrasës i padukshëm i shëndetit tonë. Agjencia Europiane e Mjedisit vlerëson se ndotja e ajrit...

Qeveria i transferoi Bashkisë Durrës 8.2 milion euro për kanalizimet në Porto-Romano

Këshillit i Ministrave vendosi në fund të gushtit transferimin e një fondi me vlerë 892 milion lekë, për rehabilitimin e...

Durrësi, ‘Dubai i vogël i Mesdheut’ i mbytur nga ujërat e zeza

Megjithëse është zheg, Baki Myrtollari nuk resht së bëri ecejake përbri kanalit që përshkon lagjen e tij në periferi të...