bashkia

Auto Added by WPeMatico

‘Rikthimi i vonuar’ i baritonit Gëzim Myshketa në Durrës

Gëzim Myshketa, baritoni i njohur ndërkombëtarisht, është rikthyer në Durrës, qyteti i tij i lindjes me një projekt të qartë....

KQZ konstaton pavlefshmërinë e mandatit të Belerit, Bashkia Himarë do të shkojë në zgjedhje

Komisioneri Ilirjan Celibashi deklaroi se KQZ ka tagrin ligjor për të këtë vendimmarrje, pavarësisht pretendimeve të Belerit – i pranishëm...

Rënie drastike e popullsisë në qarqe, rritje minimale në Tiranë

Në Regjistrimin e Përgjithshëm të Popullsisë dhe Banesave të vitit 2001 dhe në Censusin e vitit 2011, konkluzioni ishte në...

Skulpturat e parkut në Durrës vazhdojnë të zhvendosen pa kriter

Shëtitores bregdetare në Durrës iu shtua këto ditë një bust kushtuar detarëve, i cili njoftoi edhe emrin e ri të...

Kryetari i komanduar i Bashkisë Himarë, Arqile Bollano në hetim nga SPAK

Përfitimi i rreth 14 mijë m2 tokë në Himarë në vitin 2015 nga familja e kryetarit aktual të Bashkisë së...

Ndihmësja ligjore, Majlida Miska konfirmohet në detyrë

Ndimësja ligjore pranë Gjykatës Administrative të Apelit, Majlida Miska u konfirmua në detyrë të hënën më 24 qershor nga Komisioni...

KPA e shkarkoi gjyqtarin Pëllumb Zaimi për cenim të besimit të publikut tek drejtësia

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA vendosi 15 dhjetor 2023 të largojë nga sistemi drejtësië gjyqtarin e Beratit, Pëllumb Zaimi,...