demokraci

Auto Added by WPeMatico

Studimi i periudhës komuniste: Hapje drejt edukimit demokratik

Nisma u prezantua në Komisionin Parlamentar për Media dhe Edukim nga zëvendësministrja e Arsimit, Mirela Guga, gjatë një seance dëgjimore...

Mizogjinia dhe dezinformimi ushqejnë dhunën ndaj grave aktiviste në hapësirën digjitale

Gjatë viteve të fundit, sfera digjitale është kthyer në një hapësirë që përdoret gjerësisht për të punuar, komunikuar dhe informuar...