Dhermi

Auto Added by WPeMatico

Balluku pranon se ligji i Investimeve Strategjike ka pasur edhe efekte negative

“Ka gjithmonë një analizë dhe ka gjithmonë disa, le të themi, efekte negative gjatë një procesi dhe disa efekte pozitive,...