Euro

Auto Added by WPeMatico

Ndihmësja ligjore, Anida Bica jep shpjegime për pasuritë e bashkëshortit

Ndihmësja ligjore pranë Gjykatës Administrative të Apelit Tiranë, Anida Bica u përball të hënën më 8 korrik me Komisionin e...

Gjykata refuzon garancinë pasurore dhe e lë ish-ministrin Beqaj në qeli

Gjykata e Posaçme konfirmoi të shtunën më 6 korrik masën e arrestit me burg të dhënë ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë,...

Gjyqtari Flamur Kapllani përballet me vetingun

Kryetari i Gjykatës së Tiranës, Flamur Kapllani u përball të matën më 2 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit,...

ONM rekomandon ankimin e gjyqtares Mirela Mishgjoni

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, ONM i përcolli të hënën më 1 korrik institucionit të Komisionerëve Publikë, rekomandim lidhur me vendimarrjen...

Jo vetëm turistë nga BE, por edhe punonjës në sektorin e turizmit

Punëtorë nga vendet e Lindjes kanë rifilluar të punojnë këtë verë edhe në sektorin e turizmit në Durrës. Ndërkaq, nuk...

Ish-kreu Dhomës së Avokatisë Korçë, Arben Lena dhe pesë persona të tjerë dënohen për ndikim të paligjshëm

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë, shpalli të enjten më 27 qershor vendimin për deklarimin fajtor të ish-kreut të...

Prokurori Aurel Zarka përballet me vetingun

Drejtuesi i Prokurorisë së Vlorës, Aurel Zarka u përball të enjten më 27 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit,...