Në Mitrovicë u mbajt ekspozita “Cult Bridge”

Pesëmbëdhjetë artistë, kryesisht nga Mitrovica, i prezantuan veprat e tyre në ekspozitën që synon të ndërtojë…

Leximi gjatë pushimeve verore

Leximi është mënyra më e mirë për t’i kaluar ditët e verës. Tash kur pushimet verore…

Artistja që eksploron traditën dhe heronjtë

Vizita në atelienë e piktores Saranda Xhemajli merr formën e një eksplorimi në traditën shqiptare. Në…

Agron Mulliqi, piktori që modernizon të kaluarën

Gati gjithë ditës, Agron Mulliqi është brenda ateliesë së tij. Ky është vendi i tij i…