gjykata e posacme

Auto Added by WPeMatico

‘Promotori i biznesit’: Si u “amnistua” Ilir Beqaj nga SPAK për shkeljet në koncesionin e sterilizimit

Tre dekada më parë, Klodian Rrjepaj dhe Ilir Rrapaj ishin dy shokë klase dhe studentë të Fakultetit të Mjekësisë në...