Itali

Auto Added by WPeMatico

Lojë me pasaporta: Nënshtetësi “e artë” nëpërmjet një salloni bukurie në Shkup

Në qendër të Shkupit, pranë një ish-kinemaje, ka një sallon bukurie të quajtur “Charm”. Me përmasa modeste dhe në gjendje...