Keshilli Bashkiak

Auto Added by WPeMatico

Rinumërimi në KAS i kutive të Pukës zbuloi dhjetra vota “fantazëm” të PSD-së së Doshit dhe PDIU-së së Idrizit

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve (KAS) konstatoi të mërkurën parregullsitë e para të procesit zgjedhor të 14 majit pas rinumërimit...

Këshillat bashkiakë, socialdemokratët e Tom Doshit ngjiten në vend të katërt

Për nga numri i posteve në këshillat bashkiakë të Shqipërisë dhe votave të fituara renditet në vend të katërt, pas...