Pasuria e pronarit të Amazonit rritet për 13 miliardë dollarë brenda ditës

Pasuria e pronarit të kompanisë Amazon, Jeff Bezos, shënoi rritje prej 13 miliardë dollarësh brenda një…

Ngrënia e mëngjesit çdo ditë parandalon diabetin

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, këtë AgroWeb.org e ka theksuar vazhdimisht. Të mirat…

Britania firmos marrëveshjet për 90 milionë doza të vaksinave premtuese për koronavirus

Qeveria e Britanisë së Madhe ka firmosur marrëveshje për 90 milionë doza të vaksinave premtuese për…

Ngrirja e duhur e boronicave dhe manaferrave

Manaferrat dhe boronicat janë dy nga frutat e pyllit më të pasura në vlera, vitamina, antioksidantë…

Kërkohen 4.000 vullnetarë për koncertin – hulumtim për koronavirusin

Shkencëtarët nga Gjermania janë duke i kërkuar 4.000 vullnetarë që të marrin pjesë në një koncert,…

Normaliteti është ende shumë larg sipas shkencëtarëve në Angli

Një anëtar i Grupit Këshillues për Emergjenca (SAGE) i Qeverisë së Britanisë ka paralajmëruar se kthimi…