mirel mertiri

Auto Added by WPeMatico

Bashkitë ndaluan pagesat ndaj koncesionarit të mbetjeve pak muaj para sekuestrimit nga SPAK

Pavarësisht se pronarët ‘de fakto' të kompanisë ‘Integrated Energy BV SPV', e cila ka koncesionin kontravers të menaxhimit të mbetjeve...

Këshilli i Mandateve shtyn mbledhjen mbi kërkesën e SPAK për arrestimin e Arben Ahmetaj

Këshilli i Rregullores dhe Mandateve në Kuvend vendosi të martën që të shtyjë vendimmarrjen për kërkesën e SPAK për arrestimin...