Themelimi i UÇK-së , Lindja e Shekujve

Me 17 Nëntor 1994 u themelua nga organizata politiko-ushtarake më e suksesshme në botë Levizja Popullore…

Nuk na ka fajin Bullgaria!

Ashtu siç janë duke shkuar bisedimet për finalizimin e marrëveshjes së fqinjësisë së mirë me Bullgarinë,…

Ushtria Çlirimtare e Kosovës -Do ta fitoj dhe Betejën Juridike të padrejtë ndërkombëtare

Ushtria Çlirimtare e Kosovës do ta fitojë dhe ketë betejë të padrejtë juridike-ndërkombëtare , ashtu siç…

Kulminacioni i tolerancës islame – Dr. Musli Vërbani

Si e trajtoi islami ateizmin? Në kohën kur prezentoi islami, ekzistonin dy tabore: Tabori i mosbesimtarëve…

Koha e atyre që së pari doktorojnë e pastaj kryejnë filloren

Nga Shkëlzen HALIMI Ishte i llastuar, ai, çuni i lagjes sonë. Nuk e donte shkollën dhe…

Pseudoartistet tanë vizitor të rregullt të Beogradit vrastar !

Ekziston një kategori proserbesh në Kosovë aktor, regjisor ,skenarist këngëtar mjerana publicist si Surroi jugonostalgjikesh që…