Prokuroria e Përgjithshme

Auto Added by WPeMatico

Pesë gjyqtarë dhe shtatë prokurorë në garë për KLGJ dhe KLP

Gjykata e Lartë dhe Prokuroria e Përgjithshme njoftuan të martën më 5 shtator emrat e gjyqtarëve dhe prokurorëve që kanë...

“Too much”, KLP i hap rrugën për në Prokurorinë e Tiranës familjares së katërt të deputetes socialiste

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, KLP miratoi të martën më 27 qershor me 10 votat e anëtarëve të pranishëm projektaktet...