slloveni

Auto Added by WPeMatico

Sfida e krijimit të operas nga kompozitorët e rinj shqiptarë

Erli Lila është një djalosh 21-vjeçar nga Durrësi. Ai ndjek studimet në Universitetin e Arteve në degën e kompozicionit dhe...