Vendi

Auto Added by WPeMatico

Inflacioni rrit të ardhurat buxhetore ndërsa qytetarët dhe bizneset vijojnë të vuajnë

!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script");if(window&&window.initialized)window.process&&window.process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async"); Qeveria shqiptare duket se doli e fituara e madhe e dallgës së rritjes së çmimeve në...

Leku shqiptar pëson rënie të ndjeshme pas krizës ndërkombëtare

!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script");if(window&&window.initialized)window.process&&window.process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async"); Leku shqiptar humbi 1.2% të vlerës kundrejt euros dhe 3% kundrejt dollarit amerikan në një lëvizje...

Ndërtimi arrin në 670 milionë euro investime, 40% rritje

!function(e,i,n,s){var t="InfogramEmbeds",d=e.getElementsByTagName("script");if(window&&window.initialized)window.process&&window.process();else if(!e.getElementById(n)){var o=e.createElement("script");o.async=1,o.id=n,o.src="https://e.infogram.com/js/dist/embed-loader-min.js",d.parentNode.insertBefore(o,d)}}(document,0,"infogram-async"); Volumi i investimit të kërkuar për të realizuar projektet ndërtimore të pajisura me leje gjatë vitit...