Çdo vit, në Zvicër, afro 40,000 njerëz pësojnë një aksident gjatë pastrimit apo gatimit

Shpërndaje lajmin

Me ardhjen e pranverës, dëshira për të dalë jashtë është e madhe. Një aktivitet që nuk është pa rrezik. Çdo vit, në Zvicër, afro 40,000 njerëz pësojnë një aksident gjatë pastrimit apo gatimit, thuhet sipas statistikave, prévention accidents, njofton albinfo.ch.
Të dhënat e reja zyrtare tregojnë qartë se mijëra zviceranë lëndohen çdo vit në këtë periudhë të vitit, ndërsa kryejnë edhe punët më të zakonshme të shtëpisë.
“Në pranverë, shumë njerëz ndjejnë një dëshirë të papritur për të pastruar. Problemi është se jo gjithmonë shkon mirë”, tha në një deklaratë për shtyp Zyra për Parandalimin e Aksidenteve (BPA).
Aksidentet më të zakonshme përfshijnë rëniet, djegiet dhe alergjitë, infektimet me produkte pastrimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.