‘Cenon të drejtat e Presidentit’: Begaj kthen ligjin e qeverisë për dekoratat

Shpërndaje lajmin

Në dekretin e publikuar në faqen e Presidencës renditet si arsye juridike mungesa e konsultimit të projektligjit me Presidencën, si palë e interesuar drejtpërdrejt në proces, si dhe sillen argumente për cënim të parimeve kushtetuese, ku kompentenca e dhënies së dekoratave është atribut i Presidentit. “Është e qartë se në këtë rast kemi të bëjmë […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *