Çepani: Ka modele që pasurohen shpejt, kundërshton Kaloti: Ka dhe që punojnë

Shpërndaje lajmin

Arbër Çepani tha se në Shqipëri dalin modele që pasurohen shpejt duke zhgënjyer dhe ata që punojnë.
Kjo që është kundërshtuar nga Anaid Kaloti duke i thënë  se kjo shoqëri ka dhe modele të mira pasi ka të rinj që punojnë në me teknologjinë dhe paguhen rreth 3 mijë euro në muaj.
Pjesë nga biseda:
Arbër Çepani: Dalin modele që pasurohen shpejt dhe zhgënjejnë ata që punojnë.
Anaid Kaloti: Ka edhe modele të mira kjo shoqëri. Punoj me të rijnë që përmes teknologjisë paguhen deri në 3000 euro.
Flavio Qarri: Po nuk janë të lumtur sepse kanë xhepin plot. Ku do i çojnë fëmijët në shkollë më këto shkolla në Shqipëri?
LEXONI GJITHASHTU: 

Konservator apo liberal? Irritohet Zeka: Jemi shoqëri mesjetare të veshur modern
Flavio Qarri: Shqiptarët kanë kthyer në spektakël kronikën e zezë e politikën
Genc Sejko përplaset me Gëzim Tushen për modelin që ndjekin shqiptarët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *