Shpërndaje lajmin

Gjykata e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar vendosi të premten më 24 mars 2023 të pranojë kërkesën e prokurorisë respektive për kalimin për gjykim të çështjes në ngarkim të 21 të dyshuarve për korrupsion, shpërdorim detyre, pastrim parash dhe mashtrim në projektin e ndërtimit të inceneratorit të mbetjeve urbane në Fier. Mes të […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *