Shpërndaje lajmin

Drejtuesi i Prokurorisë së Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, Altin Dumani, paraqiti të enjten më 16 mars para Këshillit të Lartë të Prokurorisë, KLP, bilancin e veprimtarisë së vitit 2022, ku mes rezutateve që i quajti si tregues të rritjes së efektivitetit të kësaj strukture, evidentoi edhe situatat që i cilësoi si problematike […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *