Çfarë do ndodhë pas një viti? Alfred Cako vjen me paralajmërimi e ‘frikshëm’

Shpërndaje lajmin

Çfarë do ndodhë pas një viti? Alfred Cako vjen me paralajmërimi e Teoricieni Alfred Cako ka reaguar lidhur me rritjen e çmimit të karburantit.
Teoricieni Alfred Cako ka reaguar lidhur me rritjen e çmimit të karburantit. “Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?”, paralajmëron Cako në Facebook.
Postimi i Cakos:
U merzitet? Talleshin qeveritaret me mua dhe disa trushpelare?! Joooo, mos u merzitni, jemi shume mire sot.
Nuk keni pare gje akoma! Si do t’ju dukej pershembull 1 liter = 30 € pas 1 viti?! Po 40€?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.