Çfarë është vërtetësia?/ Fotografët e tregojnë me anë të këtyre imazheve

Share

Nëse ju dhe miqtë tuaj do të pyetesni se çfarë është vërtetësia, të gjithë do të jepnit përgjigje të ndryshme. Për disa, nocioni ka të bëjë me qëndrimin besnik ndaj vetes ose gjithmonë duke bërë atë që doni. Për të tjerët, vërtetësia është rrugët komode të qytetit të tyre të lindjes ose emocionet që ndiejmë kur kalojmë kohë me të dashurit tanë. Sidoqoftë, praktika tregon se fotografët përkthejnë se çfarë është vërtetësia në mënyrën më të mirë. Pse do të pyesni? Sepse imazhet flasin më shumë se fjalët.

Këtë verë, Depositphotos , një bibliotekë me mbi 180 milion pamje vizuale, nisi një konkurs tematik fotografik dhe u kërkoi fotografëve të tregonin se çfarë do të thotë vërtetësia për ta duke kapur momente të çiltra në jetën e përditshme. Konkursi nuk kishte asnjë kategori, vetëm një temë kryesore “Autenticiteti 2.0”.

Konkursi u zhvillua për një muaj e gjysmë. Gjatë kësaj kohe, 1,884 fotografë nga e gjithë bota paraqitën punën e tyre dhe ndanë mbi 5,200 imazhe. Zbuloni fotografitë me çmime dhe më artistike në këtë galeri./ CNA.al


Share

Komente