Çfarë po ndodh në selinë blu? Basha mbledhje urgjente me drejtuesit politik

Share

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka mbledhur pasditen e të dielës në selinë blu të gjithë drejtuesit politikë të qarqeve.

Ndërkohë Basha vijon dhe punën për të arritur zyrtarisht marrëveshjen me partitë aleatët mbi përzgjedhjen e kandidatëve për t’u futur në lista të përbashkëta.

Gjithashtu pritet që të diskutohet mbi rëndësinë që kanë komunikimet ballë përballë me qytetarët, por edhe për ngritjen e shtabeve elektorale në të gjithë vendin.


Share

Komente