ChatGPT tashmë do të jetë i disponueshëm për Windows

Shpërndaje lajmin

Microsoft ka njoftuar një përditësim të Windows 11 që i përket epokës së re të AI në mënyrë që të përmirësojë mënyrën se si përdoruesit kryejnë detyrat në kompjuterin e tyre.
Ndër të tjera, përditësimi i ri, kombinon gamën dhe lehtësinë e përdorimit të kompjuterit Windows me vetitë e Bing-it me AI.  Së shpejti, qindra miliona përdorues të Windows 11 do të kenë akses në këtë teknologji të re që do të mundësojë kërkimin, bisedë, përgjigje të pyetjeve dhe krijimin e përmbajtjes direkt nga shiriti i detyrave të Windows, adreson nevojat e lidhjes së përdoruesve të iPhone me prezantimin e Phone Link për iOS.
Me Phone Link për iOS, përdoruesit nuk do të duhet të shqetësohen kurrë për mungesën e një telefonate ose mesazhi të rëndësishëm ndërsa janë duke përdorur kompjuterin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *