Çif ti bën se ks në sy të të gjithëve, por arsyeja që jep është e habitshme…!!

Share

Një ç ift kanadez ka lejuar çdokënd që ka pasur dëshirë t’i shohë ata teksa bënin se ks.Kjo përmes kamerës së kompjuterit të tyre, dhe një programi online për të rri tur. Ata e konsiderojnë si një mënyrë fitimi dhe një aspak të lodhshme, e cila në fund të ditës u sjell fitime të mëdha.’Në dhomën tonë të nde njës jemi vetëm ne, të zhve shur duke u folur disa të huajve që na shohin me kamera. Pas disa javësh që i pamë çif tet e tjera, ti fillon të mendosh për veten se mundesh ta bësh këtë gjë”, kanë thënë ata.

genimg
genimg
genimg
genimg

Edhe pse rreth 380 persona e panë online shfa qjen e tyre të parë, ata fituan vetëm 8 dollarë.’Edhe pse fituam vetëm 8 dollarë, ne u larguam më të dashuruar me njëri tjetrin pas kësaj aventure dhe me rritjen e vetëbesimit pas komplimenteve që morëm nga të huajt që na panë online’, thanë ata për Daily Mail.


Share

Komente