Cilat kompani ajrore kanë vonesa në fluturime?

0
Shpërndaje lajmin

Një renditje nga portali konsumator Flightright ka treguar se cilat nga kompanitë ajrore ka probleme me respektimin e orarit këtë verë.
Kompania ka kontrolluar linjat ajrore me nisje në mbarë Evropën dhe bazuar në shifrat e gjysmës së parë të 2023, ka krijuar një renditje të linjave ajrore me vonesat më të gjata dhe anulimet më të mëdha, shkruan 20minuten.
Në Swiss, 32.99% e fluturimeve janë me vonesë
Lista e Flightright.:
British Airways: 3.3% e fluturimeve anulohen, 36.6 % janë me vonesë.
Lufthansa CityLine: 2.6 % e fluturimeve anulohen, 19.9 % janë me vonesë.
Eurowings: 2.5 % e fluturimeve anulohen, 2.6 % me vonesë.
KLM Cityhopper: 2.4 % e fluturimeve anulohen, 16.3 % janë me vonesë.
Lufthansa: 2 % e fluturimeve anulohen, 28.9 % e fluturimeve janë me vonesë.
Zvicra renditet e 15-ta, 32,99 % e të gjitha fluturimeve janë me vonesë, 0,83 % janë anuluar.
Turkish Airlines është lider kur bëhet fjalë për vonesat, me një total prej 38.31 % të fluturimeve të vonuara, por shkalla më e ulët e anulimeve do të thotë se linja ajrore “vetëm” renditet e 10-ta në përgjithësi.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *