‘Cilësia nuk matet me sy’: Problemet me tregtinë e gjësë së gjallë

0
Shpërndaje lajmin

Çdo e shtunë në zonën e Shelqetit në Vaun e Dejës është e zhurmshme dhe kaotike. Prej më shumë se 20 vitesh, qindra tregtarë vijnë në Shëlqet për pazarin e përjavshëm, ku brenda një parcele të rrethuar në mes të asgjësë, mund të gjesh çdo gjë: nga bagëtitë e imta deri tek rrobat e përdorura […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *