Çitaku fajëson Qeverinë e Kosovës për vonesën e liberalizimit të vizave.

0
Shpërndaje lajmin

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës, Vlora Çitaku ka reaguar pas vendimit të Parlamentit Evropian për liberalizim të vizave. Ajo në rrjetin social Facebook ka shkruar se vonesat u shkaktuan nga kauzat e rrejshme të pushtetit aktual në Kosovë, përcjellë albinfo.ch.
“Me shumë vite vonesë, disa të shkaktuara nga kauzat e rrejshme të eksponentëve të klasës politike që sot janë në pushtet, e disa të tjera nga shpërfillja nga ana e B.E, më në fund u përmbyll procesi i stërgjatur i liberalizimit të vizave. Mirënjohje dhe falënderim të gjithë zyrtarëve publik, në Institucionet qëndrore dhe lokale, për punën dhe angazhimin në përmbushjen e kritereve të paracaktuara nga Komisioni Evropian”, shkroi Çitaku, përcjellë albinfo.ch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *