“Çmendet” e moshuara, vret fqinjin në mes të ditës

Shpërndaje lajmin

Në një video amatore të xhiruar nga një banor, shfaqen pamjet e ngjarjes tragjike së Treviglios, në zonën e Bergamos.
E shohim të arrestuarën, Silvana Erzembergher, 71 vjeçe, me armë në dorë. Pak hapa më tutje trupi i fqinjit të tij, Luigi Casati, 68 vjeç, në tokë, të cilin gruaja sapo e ka qëlluar.
Pranë tij është bashkëshortja e tij Monica Leoni, 58 vjeçe, gjithashtu e goditur nga plumbat në këmbë dhe në krah, tashmë e shtruar në spital në gjendje të rëndë. Karabinierët po e hetojnë rastin që shkak dyshohet se ka pasur mosmarrëveshje mbi bashkëpronësinë.

/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *