Cyrihu do mbledhë rreth 61 milionë franga nga autobusët

0
Shpërndaje lajmin

Policia e qytetit të Cyrihut ndëshkoi rreth 877,000 shkelje vitin e kaluar. Krahasuar me një vit më parë, të ardhurat nga autobusët ranë me 0.3 milionë franga, në 61 milionë franga.
Ndërkohë që numri i gjobave të parkimit të lëshuara është rritur lehtë, shkeljet në fushën e shpejtësisë dhe shkeljeve të semaforit të kuq janë ulur, siç njoftoi të premten policia e qytetit të Cyrihut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *