Cyrihu do të testojë muzikën në transportin publik

Shpërndaje lajmin

Pas pushimeve verore, sistemi i transportit publik të Cyrihut (VBZ) do të nisë një projekt testimi për të lejuar drejtuesit e autobusëve dhe tramvajit të dëgjojnë muzikë në kabinën e tyre, njoftoi kompania të martën, përcjell albinfo.ch.
Megjithatë, do të zbatohen disa rregulla për të siguruar që shoferët të mos shpërqendrohen nga muzika dhe automjetet të drejtohen të sigurta gjatë gjithë kohës.
Për shembull, “të dëgjosh muzikë me një volum të kufizuar lejohet, por jo të dëgjosh podkaste ose transmetime të drejtpërdrejta të ngjarjeve sportive”.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *