Shpërndaje lajmin

Pa dyshim se pranvera është stina që të gjithë e duan, për diellin, ngjyrat dhe kopshte të lulëzuara ngado vijnë së bashku me sezonin e pranverës, trasmeton albinfo.ch.
Kjo stinë e bukur duket se ka filluar ta zgjerojë aktivitetin e saj. Cyrihu po merr pamje tjetër me gjallërimin e natyrës dhe pemëve rozë.
Pos me dallimet natyrore në jetët e njerëzve, festa e Pashkëve është një festë e mirëpritur për popullin zviceran në këtë stinë pranvere.
Cyrihu është një ndër kantonet më të rëndësishme të Zvicrës dhe ka më shumë se një milion banorë. Një pjesë të sipërfaqes së këtij kantoni e përbëjnë edhe pyjet e liqenet. /Albinfo.ch

Photo: Tanya Tobler
 

Photo: Chanisara Mingsawhai
 

Photo: Tanya Tobler
 

Photo: Ralph Kihm
 

Photo: Tanya Tobler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *