Dalin për herë të parë pamjet e Mirsad Ndrecajt dhe Beg Rizajt pa shenja jete pas aksionit të policisë së RM në lagjën e trimave në Kumanovë!

0
Shpërndaje lajmin

Publikohen pamje te pa para deri më tani, pamje të këtilla nga konflikti mes grupit të Kumanovës dhe policisë sllavo-maqedone në lagjën e trimave nuk ka pasur.
Këto foto i ka publikuar personi kontrovers EL Cheka, i cili edhe me herët ka publikuar shume sekrete të politikanëve shqiptarë e maqedon në Maqedoninë e Veriut.
Postimi i plotë është pa ndërhyrje dhe siç vijon:
Dëshmorët Mirsad Ndreca dhe Samid Kastrioti
Foto e cila del për her të par ne Opinion.
Mirsad Ndreca komandant “Nato” i v rar gjat lu.ftimeve dhe jo pasi u dorzua si që than patriotët e facebookut.
Tek Mirsadi nuk egzistonte fjala “Dorzim”, ai lu.ftoi deri momentin e fundit të jetës së tij ashtu si që bënte gjithmon bashk me shokët e tij.
Afër trupit të Mirsadit është trupi i dëshmorit Samid Kastriotit.
Lavdi dhe respekt për ata burra që u ndodhën në Lagjen e Trimave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *